Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Пасічний В. М. Біологічна цінність кров'яних ковбас з використанням сухої молочної сироватки / В. М. Пасічний, О. В. Кочубей-Литвиненко, А. І. Маринін, Д. В. Гармаш, Р. С. Святненко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_20 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Пасічний В. М. Біологічна цінність кров'яних ковбас з використанням сухої молочної сироватки / В. М. Пасічний, О. В. Кочубей-Литвиненко, А. І. Маринін, Д. В. Гармаш, Р. С. Святненко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 137-142. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_20.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |