Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Новікова Н. В. 
Проведення контролю якості йогуртів та визначення їх конкурентоспроможності / Н. В. Новікова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 131-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_19
  Повний текст PDF - 378.186 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Новікова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Новікова Н. В. Проведення контролю якості йогуртів та визначення їх конкурентоспроможності / Н. В. Новікова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 131-136. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_19.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського