Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Куник О. М. Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Куник О. М. Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |