Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Куник О. М. 
Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_16
  Повний текст PDF - 379.367 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Куник О.
  • Сарібєкова Д.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Куник О. М. Застосування інвертного цукру в технології приготування борошняних кондитерських виробів / О. М. Куник, Д. Г. Сарібєкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 2. - С. 114-118. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Куник Олександра Миколаївна (1987–) (технічні науки)
  • Сарібєкова Діана Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського