Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Валько М. І. Розроблення блок-схеми виробництва томатного кетчупу на основі концентрованих томат-продуктів / М. І. Валько, О. В. Стоянова, В. О. Короленко, П. М. Валько, І. В. Ільюшенков // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_1_15 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Валько М. І. Розроблення блок-схеми виробництва томатного кетчупу на основі концентрованих томат-продуктів / М. І. Валько, О. В. Стоянова, В. О. Короленко, П. М. Валько, І. В. Ільюшенков // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2018. - № 1. - С. 103-108. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2018_1_15.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |