Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Мотузка Ю. М. Вуглеводний склад продуктів для ентерального харчування / Ю. М. Мотузка // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 4. - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_4_25 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Мотузка Ю. М. Вуглеводний склад продуктів для ентерального харчування / Ю. М. Мотузка // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 4. - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_4_25.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |