Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Мотузка Ю. М. 
Вуглеводний склад продуктів для ентерального харчування / Ю. М. Мотузка // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 4. - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_4_25
  Повний текст PDF - 404.704 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Мотузка Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Мотузка Ю. М. Вуглеводний склад продуктів для ентерального харчування / Ю. М. Мотузка // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 4. - С. 154-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_4_25.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Мотузка Юлія Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського