Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Скропишева О. В. Сучасні методи визначення амінокислот в харчових продуктах / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець, В. А. Лисенко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 2. - С. 191-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_2_28 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Скропишева О. В. Сучасні методи визначення амінокислот в харчових продуктах / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець, В. А. Лисенко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 2. - С. 191-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_2_28.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |