Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Скропишева О. В. 
Сучасні методи визначення амінокислот в харчових продуктах / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець, В. А. Лисенко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 2. - С. 191-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_2_28
  Повний текст PDF - 896.118 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скропишева О.
  • Гнідець В.
  • Лисенко В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скропишева О. В. Сучасні методи визначення амінокислот в харчових продуктах / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець, В. А. Лисенко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 2. - С. 191-198. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_2_28.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Лисенко Віктор Анатолійович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського