Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Ковалевський К. А. Технологія виробництва натуральних харчових барвників / К. А. Ковалевський, О. І. Мамай, М. І. Валько, О. Д. Шанін, Т. О. Кузьміна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 2. - С. 155-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_2_22 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Ковалевський К. А. Технологія виробництва натуральних харчових барвників / К. А. Ковалевський, О. І. Мамай, М. І. Валько, О. Д. Шанін, Т. О. Кузьміна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 2. - С. 155-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_2_22.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |