Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Ковалевський К. А. 
Технологія виробництва натуральних харчових барвників / К. А. Ковалевський, О. І. Мамай, М. І. Валько, О. Д. Шанін, Т. О. Кузьміна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 2. - С. 155-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_2_22
  Повний текст PDF - 647.091 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Ковалевський К.
  • Мамай О.
  • Валько М.
  • Шанін О.
  • Кузьміна Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Ковалевський К. А. Технологія виробництва натуральних харчових барвників / К. А. Ковалевський, О. І. Мамай, М. І. Валько, О. Д. Шанін, Т. О. Кузьміна // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2017. - № 2. - С. 155-159. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2017_2_22.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Ковалевський Костянтин Андрійович (технічні науки)
  • Мамай Ольга Іванівна (технічні науки)
  • Валько Микола Іванович (технічні науки)
  • Кузьміна Тетяна Олегівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського