Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Скропишева О. В. 
Використання методу мікрокристалоскопічного аналізу для ідентифікації харчових та технологічних добавок у харчових продуктах / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 183-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_31
  Повний текст PDF - 1.083 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Скропишева О.
  • Гнідець В.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Скропишева О. В. Використання методу мікрокристалоскопічного аналізу для ідентифікації харчових та технологічних добавок у харчових продуктах / О. В. Скропишева, В. П. Гнідець // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 183-187. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_31.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського