Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Зубкова К. В. 
Визначення константи деструкції γ-аміномасляної кислоти в процесі теплової обробки овочевих консервів / К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_23
  Повний текст PDF - 403.728 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Зубкова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Зубкова К. В. Визначення константи деструкції γ-аміномасляної кислоти в процесі теплової обробки овочевих консервів / К. В. Зубкова // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2016. - № 2. - С. 136-141. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2016_2_23.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Зубкова Катерина Віталіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського