Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Сорокіна С. В. 
Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів з підвищеною біологічною та фізіологічною цінністю / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Г. О. Партола // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2015. - № 2. - С. 83-88 Суховій А. В., Тіхосова Г. А.. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2015_2_16
  Повний текст PDF - 569.627 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Сорокіна С.
  • Акмен В.
  • Партола Г.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Сорокіна С. В. Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів з підвищеною біологічною та фізіологічною цінністю / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Г. О. Партола // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2015. - № 2. - С. 83-88 Суховій А. В., Тіхосова Г. А.. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2015_2_16.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сорокіна Світлана Вікторівна (технічні науки)
  • Акмен Вікторія Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського