Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Сорокіна С. В. Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів з підвищеною біологічною та фізіологічною цінністю / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Г. О. Партола // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2015. - № 2. - С. 83-88 Суховій А. В., Тіхосова Г. А.. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2015_2_16 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сорокіна С. В. Формування споживних властивостей кисломолочних продуктів з підвищеною біологічною та фізіологічною цінністю / С. В. Сорокіна, В. О. Акмен, Г. О. Партола // Вестник Херсонского национального технического университета. - 2015. - № 2. - С. 83-88 Суховій А. В., Тіхосова Г. А.. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2015_2_16.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |