Наукова періодика України Вісник Херсонського національного технічного університету


Паскал Ю. Г. 
Дослідження стабілізуючих властивостей крохмалів для застосування їх у пюреподібних десертних продуктах / Ю. Г. Паскал, Л. М. Тележенко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2012. - № 2. - С. 164-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2012_2_39
  Повний текст PDF - 353.147 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Паскал Ю.
  • Тележенко Л.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Паскал Ю. Г. Дослідження стабілізуючих властивостей крохмалів для застосування їх у пюреподібних десертних продуктах / Ю. Г. Паскал, Л. М. Тележенко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2012. - № 2. - С. 164-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2012_2_39.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Паскал Юлія Геннадіївна (технічні науки)
  • Тележенко Любов Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського