Наукова періодика України | Вісник Херсонського національного технічного університету | ||
Паскал Ю. Г. Дослідження стабілізуючих властивостей крохмалів для застосування їх у пюреподібних десертних продуктах / Ю. Г. Паскал, Л. М. Тележенко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2012. - № 2. - С. 164-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2012_2_39 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Паскал Ю. Г. Дослідження стабілізуючих властивостей крохмалів для застосування їх у пюреподібних десертних продуктах / Ю. Г. Паскал, Л. М. Тележенко // Вісник Херсонського національного технічного університету . - 2012. - № 2. - С. 164-167. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vkhdtu_2012_2_39.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |