Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Zahorulko An. Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiation / An. Zahorulko, Аl. Zagorulko, M. Yancheva, M. Serik, S. Sabadash, M. Savchenko-Pererva // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2019. - № 1(11). - С. 17-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2019_1%2811%29__3 Щоденне зростання попиту на м'ясні вироби з оригінальними смаковими властивостями обумовлює потребу в удосконаленні переробки м'ясної сировини. Це стосується не лише технології підготовки сировини, наприклад попереднього її витримування в різноманітних маринадах і приправах. Важливе значення має саме обладнання для виготовлення м'ясних виробів без скоринки. Запропоноване інноваційне рішення з розробки апарата для низькотемпературної обробки м'ясних виробів ІЧ-випромінюванням має певні конструктивно-технологічні особливості. Завдяки легкому переміщенню в просторі забезпечується його мобільність і портативність. Використання як нагрівача гнучкого плівкового резистивного електронагрівача випромінювального типу забезпечує рівномірний розподіл теплового потоку та надає можливість повторити внутрішню геометрію робочої камери апарата. Розроблене обладнання здатне працювати в щадному низькотемпературному режимі обробки (63 - 85 <^>o Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Zahorulko An. Development of the plant for low-temperature treatment of meat products using IR-radiation / An. Zahorulko, Аl. Zagorulko, M. Yancheva, M. Serik, S. Sabadash, M. Savchenko-Pererva // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2019. - № 1(11). - С. 17-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2019_1(11)__3. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |