Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Tsykhanovska І. Substantiation of the interaction mechanism between the lipo- and glucoproteids of rye-wheat flour and nanoparticles of the food additive "Magnetofооd" / І. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, O. Bryzytska // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 4(11). - С. 61-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_4%2811%29__10 Встановлено механізм взаємодії наночастинок (НЧ) поліфунціональної харчової добавки "Магнетофуд" із функціональними групами складних білків житньо-пшеничного борошна. В основному НЧ харчової добавки "Магнетофуд" взаємодіють зі складними білками за рахунок координаційних зв'язків. Під впливом НЧ добавки "Магнетофуд" у будові складних білків відбуваються структурні зміни: виникають утворення по типу "кластерів" і електростатичні комплекси біополімеру з НЧ "Магнетофуд". Встановлено механізм впливу НЧ харчової добавки "Магнетофуд" на зв'язок H Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Tsykhanovska І. Substantiation of the interaction mechanism between the lipo- and glucoproteids of rye-wheat flour and nanoparticles of the food additive "Magnetofооd" / І. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, O. Bryzytska // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 4(11). - С. 61-68. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_4(11)__10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |