Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Simakovа O. Examining a possibility of using purple amaranth in the technology for products made of yeast dough / O. Simakovа, Yu. Korenets, T. Yudina, I. Nazarenko, Iu. Goriainova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 57-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2%2811%29__9 Встановлено високу ферментну активність добавок амаранту багряного та позитивний вплив на хлібопекарні властивості пшеничного борошна. Визначено зміни стану білкових речовин у тістовому напівфабрикаті: присутність добавок у тісті інтенсифікує процес гідролізу крохмалю, що створює умови для скорочення строку дозрівання тіста. Запропоновано нову методику порівняльної оцінки протеолітичної активності ферментної сировини шляхом вимірювання відносної в'язкості розчинів желатину. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Simakovа O. Examining a possibility of using purple amaranth in the technology for products made of yeast dough / O. Simakovа, Yu. Korenets, T. Yudina, I. Nazarenko, Iu. Goriainova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 57-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2(11)__9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |