Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Osokina N. 
Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain / N. Osokina, V. Liubych, L. Novak, T. Pushkariova-Bezdil, O. Priss, V. Verkholantseva, O. Нrуhorenko, V. Pusik, L. Pusik // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 39-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2%2811%29__7
Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено технологічні властивості зерна 16 сортів і ліній пшениці спельти. Проаналізовано відмінності між якістю хліба з борошна вищого сорту та обойного; показано актуальність диференційованого підходу до технологічних властивостей борошна для його виробництва. На підставі досліджень фізико-хімічних, органолептичних показників хліба підтверджено можливість перспективного використання зерна пшениці спельти в технології хлібопекарської продукції для розширення асортименту і підвищення якості виробів.
  Повний текст PDF - 426.351 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Osokina N.
  • Liubych V.
  • Novak L.
  • Pushkariova-Bezdil T.
  • Priss O.
  • Verkholantseva V.
  • Нrуhorenko O.
  • Pusik V.
  • Pusik L.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Osokina N. Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain / N. Osokina, V. Liubych, L. Novak, T. Pushkariova-Bezdil, O. Priss, V. Verkholantseva, O. Нrуhorenko, V. Pusik, L. Pusik // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 39-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2(11)__7.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Прісс Олеся Петрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського