Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Osokina N. Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain / N. Osokina, V. Liubych, L. Novak, T. Pushkariova-Bezdil, O. Priss, V. Verkholantseva, O. Нrуhorenko, V. Pusik, L. Pusik // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 39-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2%2811%29__7 Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено технологічні властивості зерна 16 сортів і ліній пшениці спельти. Проаналізовано відмінності між якістю хліба з борошна вищого сорту та обойного; показано актуальність диференційованого підходу до технологічних властивостей борошна для його виробництва. На підставі досліджень фізико-хімічних, органолептичних показників хліба підтверджено можливість перспективного використання зерна пшениці спельти в технології хлібопекарської продукції для розширення асортименту і підвищення якості виробів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Osokina N. Elucidation of the mechanism that forms breadbaking properties of the spelt grain / N. Osokina, V. Liubych, L. Novak, T. Pushkariova-Bezdil, O. Priss, V. Verkholantseva, O. Нrуhorenko, V. Pusik, L. Pusik // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 39-47. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2(11)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |