Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Neklesa О. A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginate-calcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product / О. Neklesa, Y. Yarantseva, O. Kotlyar, O. Grinchenko, Р. Pyvovarov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 29-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2%2811%29__6 Наведено результати дослідження впливу термотропних полісахаридів і гліцерину на структурно-механічні властивості альгінат-кальцієвих оболонок продукції капсульованої з внутрішнім жировим вмістом. Установлено, що введення пектину низькоетерифікованого, агару та гліцерину призводить до зниження модуля пружності та збільшення модуля еластичності гелевих систем на основі альгіната кальцію. Результатом цього є збільшення коефіцієнту проникності оболонок капсул, що надає можливість контролювати вологоутримувальну та вологовиділяючу здатність оболонок капсул для забезпечення заданих органолептичних показників інноваційної продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Neklesa О. A study of the effect of thermotropic polysaccharides on the properties of the alginate-calcium shell of an encapsulated fatty semifinished food product / О. Neklesa, Y. Yarantseva, O. Kotlyar, O. Grinchenko, Р. Pyvovarov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 29-38. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2(11)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |