Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Odarchenko D. 
Cryoscopic and microbiological study of the semi-finished product for making a smoothie drink / D. Odarchenko, А. Odarchenko, Ye. Sokolova, V. Mikhailik // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 65-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2%2811%29__10
Вивчено динаміку заморожування напівфабрикату для приготування напою смузі. За допомогою низькотемпературного калориметра встановлено діапазони кристалізації та кількість вимороженої вологи досліджуваного напівфабрикату. Наведено результати мікробіологічних досліджень, встановлено кількісну зміну мікрофлори у процесі низькотемпературного зберігання. Отримані дані можуть бути використані для визначення раціональних режимів заморожування та розморожування напівфабрикату і нададуть можливість розширити асортимент замороженої продукції.
  Повний текст PDF - 496.931 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Odarchenko D.
  • Odarchenko А.
  • Sokolova Y.
  • Mikhailik V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Odarchenko D. Cryoscopic and microbiological study of the semi-finished product for making a smoothie drink / D. Odarchenko, А. Odarchenko, Ye. Sokolova, V. Mikhailik // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 65-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2(11)__10.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського