Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Odarchenko D. Cryoscopic and microbiological study of the semi-finished product for making a smoothie drink / D. Odarchenko, А. Odarchenko, Ye. Sokolova, V. Mikhailik // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 65-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2%2811%29__10 Вивчено динаміку заморожування напівфабрикату для приготування напою смузі. За допомогою низькотемпературного калориметра встановлено діапазони кристалізації та кількість вимороженої вологи досліджуваного напівфабрикату. Наведено результати мікробіологічних досліджень, встановлено кількісну зміну мікрофлори у процесі низькотемпературного зберігання. Отримані дані можуть бути використані для визначення раціональних режимів заморожування та розморожування напівфабрикату і нададуть можливість розширити асортимент замороженої продукції. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Odarchenko D. Cryoscopic and microbiological study of the semi-finished product for making a smoothie drink / D. Odarchenko, А. Odarchenko, Ye. Sokolova, V. Mikhailik // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 2(11). - С. 65-69. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_2(11)__10. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |