Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Grynchenko N. Development of a theoretical model for the intensification of technological processes for manufacturing dairy products / N. Grynchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 22-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1%2811%29__5 Розглянуто склад молока як технологічної системи, яка несе значний термодинамічний потенціал. На базі визначених потенціалів здійснено теоретичне моделювання технологій отримання молочних продуктів. Встановлено, що спрямоване технологічне керування кількістю та формами кальцію у системі "молоко" надає можливість створювати технологічні умови, здатні інтенсифікувати як процеси стабілізації молока, так і процеси одержання кисломолочних продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Grynchenko N. Development of a theoretical model for the intensification of technological processes for manufacturing dairy products / N. Grynchenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 22-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__5. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |