Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Gnytsevych V. Survey of characteristics of dairyprotein concentrates in the lowtemperature storage process / V. Gnytsevych, T. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov, I. Nazarenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1%2811%29__4 Вивчено вплив параметрів низькотемпературного заморожування та термінів зберігання на показники якості молочно-білкових концентратів (МБК) зі сколотин. Досліджено особливості низькотемпературних фазових переходів і склування МБК. Встановлено, що використання пюре калини та журавлини як коагулянтів сприяють збільшенню частки зв'язаної вологи та покращанню збереженості продуктів. Визначено зміни кольоропараметричних характеристик концентратів під час зберігання. Обгрунтовано режими та терміни зберігання МБК. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Gnytsevych V. Survey of characteristics of dairyprotein concentrates in the lowtemperature storage process / V. Gnytsevych, T. Yudina, L. Deinychenko, R. Nykyforov, I. Nazarenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 16-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |