Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Kukhtyn M. Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling / M. Kukhtyn, Y. Horiuk, T. Yaroshenko, S. Laiter-Moskaliuk, V. Levytska, A. Reshetnyk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1%2811%29__11 Визначено вміст нітратів у овочах і вивчено особливості перебігу мікробіологічного та денітрифікувального процесів під час соління томатів із різним вмістом нітратів. Встановлено, що в процесі соління розмножуються молочнокислі мікроорганізми і кількість нітратів у томатах зменшується до норми. Обгрунтовано доцільність використання овочів із наднормативним вмістом нітратів на виробництво солених продуктів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kukhtyn M. Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling / M. Kukhtyn, Y. Horiuk, T. Yaroshenko, S. Laiter-Moskaliuk, V. Levytska, A. Reshetnyk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__11. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |