Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Kukhtyn M. 
Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling / M. Kukhtyn, Y. Horiuk, T. Yaroshenko, S. Laiter-Moskaliuk, V. Levytska, A. Reshetnyk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1%2811%29__11
Визначено вміст нітратів у овочах і вивчено особливості перебігу мікробіологічного та денітрифікувального процесів під час соління томатів із різним вмістом нітратів. Встановлено, що в процесі соління розмножуються молочнокислі мікроорганізми і кількість нітратів у томатах зменшується до норми. Обгрунтовано доцільність використання овочів із наднормативним вмістом нітратів на виробництво солених продуктів.
  Повний текст PDF - 307.59 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kukhtyn M.
  • Horiuk Y.
  • Yaroshenko T.
  • Laiter-Moskaliuk S.
  • Levytska V.
  • Reshetnyk A.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kukhtyn M. Effect of lactic acid microorganisms on the content of nitrates in tomato in the process of pickling / M. Kukhtyn, Y. Horiuk, T. Yaroshenko, S. Laiter-Moskaliuk, V. Levytska, A. Reshetnyk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2018. - № 1(11). - С. 69-75. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2018_1(11)__11.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського