Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Tsykhanovska І. 
Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd" / І. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, К. Svidlo, T. Gontar // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 48-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6%2811%29__8
Розроблено технологію житньо-пшеничного хліба "Харківський родничок" із додаванням поліфункціональної харчової добавки "Магнетофуд". Досліджено якісні показники житньо-пшеничного тіста та готового виробу, збагачених харчовою добавкою "Магнетофуд". Встановлено, що введення добавки в кількості 0,15 % до маси борошна зменшує час бродіння тіста на 10,0 - 16,7 %; збільшує вихід тіста на 2,1 - 3,7 % і вихід хліба на 3,3 - 3,6 %.
  Повний текст PDF - 1.207 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Tsykhanovska І.
  • Evlash V.
  • Alexandrov A.
  • Lazareva T.
  • Svidlo К.
  • Gontar T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Tsykhanovska І. Design of technology for the rye-wheat bread "Kharkivski rodnichok" with the addition of polyfunctional food additive "Magnetofооd" / І. Tsykhanovska, V. Evlash, A. Alexandrov, T. Lazareva, К. Svidlo, T. Gontar // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 48-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6(11)__8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського