Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Kochubei-Lytvynenko O. 
Study of the state of moisture in the curd paste with sumach extract and the addition of buckwheat groats / O. Kochubei-Lytvynenko, A. Marynin, N. Yushchenko, U. Kuzmyk, M. Lazarenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6%2811%29__4
Методом диференціально-термічного аналізу досліджено вміст адсорбційно зв'язаної вологи пасти сиркової з екстрактом сумаху з додаванням крупи гречаної несмаженої, що становив 32,0 %. Для кисломолочної основи - 30,0 %, гречано-сироваткової суміші - 36,6 %, пасти сиркової з використанням модифікованого крохмалю (Е 1410) - 32,5 %. Доведено ефективність використання крупи гречаної несмаженої як вологозв'язувального компоненту.
  Повний текст PDF - 854.733 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kochubei-Lytvynenko O.
  • Marynin A.
  • Yushchenko N.
  • Kuzmyk U.
  • Lazarenko M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kochubei-Lytvynenko O. Study of the state of moisture in the curd paste with sumach extract and the addition of buckwheat groats / O. Kochubei-Lytvynenko, A. Marynin, N. Yushchenko, U. Kuzmyk, M. Lazarenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 22-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6(11)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Маринін Андрій Іванович (технічні науки)
  • Кузьмик Ульяна Геннадіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського