Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Grynchenko N. 
Study of quality indicators of fermented-milk cheese obtained from skimmed milk at a controlled content of calcium / N. Grynchenko, D. Tiutiukova, P. Pyvovarov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 11-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6%2811%29__3
Узагальнено результати досліджень щодо впливу вмісту кальцію у молоці знежиреному на його органолептичні, фізико-хімічні та технологічні властивості. Розглянуто можливість регулювання вмісту кальцію у молоці шляхом використання альгінату натрію. Визначено вплив процесу декальцифікації молока на якісні показники сиру кисломолочного, його мікроструктуру та дисперсність білкових часточок.
  Повний текст PDF - 1.474 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Grynchenko N.
  • Tiutiukova D.
  • Pyvovarov P.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Grynchenko N. Study of quality indicators of fermented-milk cheese obtained from skimmed milk at a controlled content of calcium / N. Grynchenko, D. Tiutiukova, P. Pyvovarov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 11-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6(11)__3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського