Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Grynchenko N. Study of quality indicators of fermented-milk cheese obtained from skimmed milk at a controlled content of calcium / N. Grynchenko, D. Tiutiukova, P. Pyvovarov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 11-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6%2811%29__3 Узагальнено результати досліджень щодо впливу вмісту кальцію у молоці знежиреному на його органолептичні, фізико-хімічні та технологічні властивості. Розглянуто можливість регулювання вмісту кальцію у молоці шляхом використання альгінату натрію. Визначено вплив процесу декальцифікації молока на якісні показники сиру кисломолочного, його мікроструктуру та дисперсність білкових часточок. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Grynchenko N. Study of quality indicators of fermented-milk cheese obtained from skimmed milk at a controlled content of calcium / N. Grynchenko, D. Tiutiukova, P. Pyvovarov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 6(11). - С. 11-21. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_6(11)__3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |