Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Kravchenko M. 
Study into effect of plant supplements on the quality indicators of gingerbread and similar spice-cakes / M. Kravchenko, N. Yaroshenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 45-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5%2811%29__8
Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання рослинних добавок у технології пряничних виробів. Обгрунтовано вплив вмісту рослинних добавок на формостійкість пряників. Проведено сенсорну оцінку органолептичних показників готових виробів і побудовано профілі органолептичної оцінки пряників. Встановлено, що рослинні добавки сприяють поліпшенню якості пряничних виробів.
  Повний текст PDF - 464.619 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Kravchenko M.
  • Yaroshenko N.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Kravchenko M. Study into effect of plant supplements on the quality indicators of gingerbread and similar spice-cakes / M. Kravchenko, N. Yaroshenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 45-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5(11)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кравченко Михайло Федорович (1959–) (технічні науки)
  • Кравченко Михайло Борисович (технічні науки)
  • Ярошенко Надія Анатоліївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського