Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Kravchenko M. Study into effect of plant supplements on the quality indicators of gingerbread and similar spice-cakes / M. Kravchenko, N. Yaroshenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 45-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5%2811%29__8 Теоретично обгрунтовано та експериментально підтверджено доцільність використання рослинних добавок у технології пряничних виробів. Обгрунтовано вплив вмісту рослинних добавок на формостійкість пряників. Проведено сенсорну оцінку органолептичних показників готових виробів і побудовано профілі органолептичної оцінки пряників. Встановлено, що рослинні добавки сприяють поліпшенню якості пряничних виробів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Kravchenko M. Study into effect of plant supplements on the quality indicators of gingerbread and similar spice-cakes / M. Kravchenko, N. Yaroshenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 5(11). - С. 45-54. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_5(11)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |