Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Dzyuba N. Development of a fermented milk dessert composition "Martyshka" / N. Dzyuba, L. Valevskaya, V. Atanasova, O. Sokolovskaya // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4%2811%29__8 Запропоновано технологію виробництва та рецептурний склад нового кисломолочного десерту підвищеної харчової цінності "Мартишка". Визначено вміст основних харчових компонентів, вітамінів і мінеральних речовин і проведено товарознавчу оцінку якості даного продукту. За допомогою табличного процесору MS Excel проведено оптимізацію рецептури кисломолочного десерту за вмістом білка, кальцію та вітаміну С. Наведено графіки залежності в'язкості харчової системи від концентрації жиру в сирі. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Dzyuba N. Development of a fermented milk dessert composition "Martyshka" / N. Dzyuba, L. Valevskaya, V. Atanasova, O. Sokolovskaya // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 43-49. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |