Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Pasichnyi V. 
Optimization of the canned poultry meat sterilization formula with hydrocolloids / V. Pasichnyi, A. Ukrainets, D. Shvedyuk, Haider Muhamed Al-Hashimi, Y. Matsuk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4%2811%29__6
Наведено дослідження оптимізації процесу стерилізації м'ясних консервів із використанням м'яса курчат-бройлерів, перепелів і гідроколоїдів залежно від фізико-хімічних та органолептичних показників. Розглянуто особливості застосування м'яса перепелів у рецептурах м'ясних консервів із м'яса птиці з застосуванням гідроколоїдів. Проведено порівняння впливу процесу стерилізації на показники м'яса курчат-бройлерів і перепелів.
  Повний текст PDF - 289.029 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pasichnyi V.
  • Ukrainets A.
  • Shvedyuk D.
  • Al-Hashimi H.
  • Matsuk Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pasichnyi V. Optimization of the canned poultry meat sterilization formula with hydrocolloids / V. Pasichnyi, A. Ukrainets, D. Shvedyuk, Haider Muhamed Al-Hashimi, Y. Matsuk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Українець Анатолій Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського