Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Pasichnyi V. Optimization of the canned poultry meat sterilization formula with hydrocolloids / V. Pasichnyi, A. Ukrainets, D. Shvedyuk, Haider Muhamed Al-Hashimi, Y. Matsuk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4%2811%29__6 Наведено дослідження оптимізації процесу стерилізації м'ясних консервів із використанням м'яса курчат-бройлерів, перепелів і гідроколоїдів залежно від фізико-хімічних та органолептичних показників. Розглянуто особливості застосування м'яса перепелів у рецептурах м'ясних консервів із м'яса птиці з застосуванням гідроколоїдів. Проведено порівняння впливу процесу стерилізації на показники м'яса курчат-бройлерів і перепелів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pasichnyi V. Optimization of the canned poultry meat sterilization formula with hydrocolloids / V. Pasichnyi, A. Ukrainets, D. Shvedyuk, Haider Muhamed Al-Hashimi, Y. Matsuk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 29-34. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |