Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Osokina N. Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread / N. Osokina, К. Kostetska, О. Gerasymchuk, V. Voziian, L. Telezhenko, O. Priss, V. Zhukova, V. Verkholantseva, N. Palyanichka, D. Stepanenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 16-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4%2811%29__4 Проведено дослідження можливості застосування малопоширених пряносмакових рослин під час виготовлення хліба пшеничного. Експериментально обгрунтовано та впроваджено заміну частини рецептурної кількості борошна на висушені і розмелені ефіроносні, технічні, пряно-смакові та овочеві рослини під час виготовлення хліба. За визначеними фізико-хімічними, органолептичними показниками хліба підтверджено можливість виготовлення хліба з додаванням рослин. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Osokina N. Substantiation of the use of spice plants for enrichment of wheat bread / N. Osokina, К. Kostetska, О. Gerasymchuk, V. Voziian, L. Telezhenko, O. Priss, V. Zhukova, V. Verkholantseva, N. Palyanichka, D. Stepanenko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 16-22. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |