Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Bozhko N. 
Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat / N. Bozhko, V. Tischenko, V. Pasichnyi, A. Marynin, M. Polumbryk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4%2811%29__2
Для гальмування окиснювальних процесів у фарші з м'яса качки Пекінської використано композицію з екстрактів розмарину та виноградних кісточок, яка містить комплекс антиоксидантів. Внесення композиції до фаршу з м'яса качки надає можливість уповільнити гідролітичне та перекисне окиснення ліпідів. Одержані результати доводять перспективність використання композиції у технології фаршевих виробів із високим вмістом жиру.
  Повний текст PDF - 290.856 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Bozhko N.
  • Tischenko V.
  • Pasichnyi V.
  • Marynin A.
  • Polumbryk M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Bozhko N. Analysis of the influence of rosemary and grape seed extracts on oxidation the lipids of peking duck meat / N. Bozhko, V. Tischenko, V. Pasichnyi, A. Marynin, M. Polumbryk // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 4-9. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__2.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Божко Наталія Володимирівна (сільськогосподарські науки)
  • Пасічний Василь Миколайович (технічні науки)
  • Маринін Андрій Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського