Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Sukhenko Y. Changing the quality of ground meat for sausage products in the process of grinding / Y. Sukhenko, V. Sukhenko, M. Mushtruk, V. Vasuliv, Y. Boyko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 56-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4%2811%29__10 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Sukhenko Y. Changing the quality of ground meat for sausage products in the process of grinding / Y. Sukhenko, V. Sukhenko, M. Mushtruk, V. Vasuliv, Y. Boyko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 56-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |