Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Sukhenko Y. 
Changing the quality of ground meat for sausage products in the process of grinding / Y. Sukhenko, V. Sukhenko, M. Mushtruk, V. Vasuliv, Y. Boyko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 56-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4%2811%29__10
  Повний текст PDF - 4.059 Mb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Sukhenko Y.
  • Sukhenko V.
  • Mushtruk M.
  • Vasuliv V.
  • Boyko Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Sukhenko Y. Changing the quality of ground meat for sausage products in the process of grinding / Y. Sukhenko, V. Sukhenko, M. Mushtruk, V. Vasuliv, Y. Boyko // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 4(11). - С. 56-63. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_4(11)__10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Сухенко Владислав Юрійович (1974–) (технічні науки)
  • Бойко Юрій Володимирович (1962–) (фізико-математичні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського