Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Bilyk O. Research into efficiency of using the complex baking improver "Svizhist" in order to prolong freshness of bran crispbreads / O. Bilyk, V. Drobot, Yu. Bondarenko, E. Halikova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 3(11). - С. 4-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_3%2811%29__2 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Bilyk O. Research into efficiency of using the complex baking improver "Svizhist" in order to prolong freshness of bran crispbreads / O. Bilyk, V. Drobot, Yu. Bondarenko, E. Halikova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 3(11). - С. 4-10. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_3(11)__2.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |