Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Gutyj B. 
The influence of cryopowder "Garbuz” on the technology of curds of different fat content / B. Gutyj, Y. Hachak, J. Vavrysevych, V. Nagovska // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2%2810%29__4
Розроблено технологію сиркових мас з різною масовою часткою жиру з використанням кріопорошку "Гарбуз". Встановлено, що вміст кріопорошку "Гарбуз" у солених сиркових масах є нижчим, ніж у солодких. Кількість вказаної кріодобавки збільшується у результаті збільшення вмісту жиру молочної основи. Вивчено органолептичні та фізико-хімічні характеристики солодких і солених сиркових мас. Встановлено, що вони повністю відповідали нормативним вимогам. Дослідні зразки мали приємний товарний вигляд.
  Повний текст PDF - 546.303 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Gutyj B.
  • Hachak Y.
  • Vavrysevych J.
  • Nagovska V.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Gutyj B. The influence of cryopowder "Garbuz” on the technology of curds of different fat content / B. Gutyj, Y. Hachak, J. Vavrysevych, V. Nagovska // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2017. - № 2(10). - С. 20-24. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2017_2(10)__4.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського