Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Strashynskiy I. Influence of functional food composition on the properties of meat mince systems / I. Strashynskiy, O. Fursik, V. Pasichniy, A. Marynin, G. Goncharov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 6(11). - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_6%2811%29__9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Strashynskiy I. Influence of functional food composition on the properties of meat mince systems / I. Strashynskiy, O. Fursik, V. Pasichniy, A. Marynin, G. Goncharov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 6(11). - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_6(11)__9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |