Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Strashynskiy I. 
Influence of functional food composition on the properties of meat mince systems / I. Strashynskiy, O. Fursik, V. Pasichniy, A. Marynin, G. Goncharov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 6(11). - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_6%2811%29__9
  Повний текст PDF - 392.359 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Strashynskiy I.
  • Fursik O.
  • Pasichniy V.
  • Marynin A.
  • Goncharov G.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Strashynskiy I. Influence of functional food composition on the properties of meat mince systems / I. Strashynskiy, O. Fursik, V. Pasichniy, A. Marynin, G. Goncharov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 6(11). - С. 53-58. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_6(11)__9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Страшинський Ігор Мирославович (технічні науки)
  • Маринін Андрій Іванович (технічні науки)
  • Гончаров Георгій Іванович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського