Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Pavlyuk R. 
Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis / R. Pavlyuk, V. Pogarska, O. Yurieva, L. Skripka, T. Abramova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 51-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5%2811%29__9
  Повний текст PDF - 857.273 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Pavlyuk R.
  • Pogarska V.
  • Yurieva O.
  • Skripka L.
  • Abramova T.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Pavlyuk R. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis / R. Pavlyuk, V. Pogarska, O. Yurieva, L. Skripka, T. Abramova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 51-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5(11)__9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського