Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Pavlyuk R. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis / R. Pavlyuk, V. Pogarska, O. Yurieva, L. Skripka, T. Abramova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 51-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5%2811%29__9 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Pavlyuk R. Technology of healthy processed cheese products without melting salts with the use of freezing and non-fermentative catalysis / R. Pavlyuk, V. Pogarska, O. Yurieva, L. Skripka, T. Abramova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 51-61. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5(11)__9. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |