Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Cherevko O. 
Effect of sautéing of onion on its storage at low temperatures / O. Cherevko, А. Odarchenko, N. Pogozhikh, D. Odarchenko, Е. Sokolova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5%2811%29__8
  Повний текст PDF - 249.528 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Cherevko O.
  • Odarchenko А.
  • Pogozhikh N.
  • Odarchenko D.
  • Sokolova Е.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Cherevko O. Effect of sautéing of onion on its storage at low temperatures / O. Cherevko, А. Odarchenko, N. Pogozhikh, D. Odarchenko, Е. Sokolova // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 46-50. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5(11)__8.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського