Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Popova S. Exploring the effect of dry protein-carbohydrate semi-finished product on the structural-mechanical properties of yeast dough obtained by the accelerated technique / S. Popova, A. Slashcheva, R. Nykyforov, Yu. Korenets // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5%2811%29__7 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Popova S. Exploring the effect of dry protein-carbohydrate semi-finished product on the structural-mechanical properties of yeast dough obtained by the accelerated technique / S. Popova, A. Slashcheva, R. Nykyforov, Yu. Korenets // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5(11)__7. Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |