Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Popova S. 
Exploring the effect of dry protein-carbohydrate semi-finished product on the structural-mechanical properties of yeast dough obtained by the accelerated technique / S. Popova, A. Slashcheva, R. Nykyforov, Yu. Korenets // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5%2811%29__7
  Повний текст PDF - 840.747 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Popova S.
  • Slashcheva A.
  • Nykyforov R.
  • Korenets Y.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Popova S. Exploring the effect of dry protein-carbohydrate semi-finished product on the structural-mechanical properties of yeast dough obtained by the accelerated technique / S. Popova, A. Slashcheva, R. Nykyforov, Yu. Korenets // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 5(11). - С. 39-45. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_5(11)__7.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського