Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Oliinyk S. 
Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, A. Zaparenko, E. Shidakova-Kamenyuka, M. Chekanov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 3(11). - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_3%2811%29__8
  Повний текст PDF - 580.027 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Oliinyk S.
  • Samokhvalova O.
  • Zaparenko A.
  • Shidakova-Kamenyuka E.
  • Chekanov M.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Oliinyk S. Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, A. Zaparenko, E. Shidakova-Kamenyuka, M. Chekanov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 3(11). - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_3(11)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського