Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Oliinyk S. Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, A. Zaparenko, E. Shidakova-Kamenyuka, M. Chekanov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 3(11). - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_3%2811%29__8 Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Oliinyk S. Research into the impact of enzyme preparations on the processes of grain dough fermentation and bread quality / S. Oliinyk, O. Samokhvalova, A. Zaparenko, E. Shidakova-Kamenyuka, M. Chekanov // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 3(11). - С. 46-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_3(11)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |