Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Украинец А. И. 
Исследование влияния обогащенной сухой сыворотки на качество хлеба специального назначения / А. И. Украинец, О. В. Кочубей-Литвиненко, Е. А. Билык, В. Б. Захаревич, Т. А. Васильченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 32-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2%2811%29__6
Рассмотрен химический состав различных видов сухой молочной сыворотки. Предложены критерии и рассчитан комплексный показатель качества сухой сыворотки, на основании которого обосновано использование сухой сыворотки, обогащенной Mg и Mn, в технологии хлеба специального назначения. Оптимальная дозировка сыворотки для обогащения и продления свежести пшеничного хлеба составляет 5 % к массе муки.
  Повний текст PDF - 678.694 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Украинец А.
  • Кочубей-Литвиненко О.
  • Билык Е.
  • Захаревич В.
  • Васильченко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Украинец А. И. Исследование влияния обогащенной сухой сыворотки на качество хлеба специального назначения / А. И. Украинец, О. В. Кочубей-Литвиненко, Е. А. Билык, В. Б. Захаревич, Т. А. Васильченко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 32-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2(11)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кочубей-Литвиненко Оксана Валер'янівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського