Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Никифоров Р. П. Дослідження впливу білково-вуглеводного напівфабрикату на технологічні властивості дріжджового тіста, отриманого прискореним способом / Р. П. Никифоров, С. Ю. Попова, А. В. Слащева, Ю. М. Коренець // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 24-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2%2811%29__5 Доведено перспективність використання білково-вуглеводного напівфабрикату (БВН) у технології дріжджового тіста, одержаного прискореним способом. Досліджено хімічний та амінокислотний склад БВН. Встановлено, що використання БВН у технологічному процесі виробництва дріжджового тіста надає можливість не тільки підвищити біологічну цінність, але і цілеспрямовано впливати на технологічні властивості тіста та інтенсивність бродіння. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Никифоров Р. П. Дослідження впливу білково-вуглеводного напівфабрикату на технологічні властивості дріжджового тіста, отриманого прискореним способом / Р. П. Никифоров, С. Ю. Попова, А. В. Слащева, Ю. М. Коренець // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 2(11). - С. 24-32. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_2(11)__5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |