Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Grek O. 
Study of lactose-fermenting yeasts Kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentation / O. Grek, N. Chepel, O. Krasulya // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 1(10). - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_1%2810%29__9
Оцінка лактозозброджувальних дріжджів для ферментації суміші сироватки та яблучного пектину в клітковині надала можливість обрати Kluyveromyces lactis 868-K як найбільш ефективні для одержання ферментованих напоїв високих ароматичних властивостей. Встановлено раціональну температуру їх ферментації 30 - 32 <^>oC, за якої спостерігається максимальне накопичення дріжджових клітин 70,5 - 71,2 млн/см<^>3 та етилового спирту 0,64 - 0,69 % об.
  Повний текст PDF - 544.082 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Grek O.
  • Chepel N.
  • Krasulya O.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Grek O. Study of lactose-fermenting yeasts Kluyveromyces lactis for whey and apple pectin mixture fermentation / O. Grek, N. Chepel, O. Krasulya // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 1(10). - С. 58-64. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_1(10)__9.

      Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського