Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Сердюк М. Є. Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберігання / М. Є. Сердюк, Д. С. Степаненко, С. В. Кюрчев // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 1(10). - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_1%2810%29__7 Встановлено, що основним показником хімічного складу, який має домінуючий вплив на інтенсивність втрат маси плодів сливи, є вміст сухих речовин. Серед досліджених погодних чинників найбільш істотний вплив має сума активних температур останнього місяця формування плодів. За допомогою регресійного аналізу розроблено математичні моделі для завчасного прогнозування втрат маси. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Сердюк М. Є. Дослідження інтенсивності процесу втрати маси плодів сливи під час зберігання / М. Є. Сердюк, Д. С. Степаненко, С. В. Кюрчев // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 1(10). - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_1(10)__7.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |