Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Кондратюк Н. В. Дослідження та аналіз складу шоколадно-горіхової пасти з поліфункціональними властивостями / Н. В. Кондратюк, І. М. Гаркуша // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 1(10). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_1%2810%29__6 Досліджено жирно-кислотний та амінокислотний склад білково-жирової композиції, розробленої для виготовлення шоколадно-горіхової пасти з солодким екстрактом з листя стевії. Вивчено харчову, біологічну цінність та показники якості готової продукції. Окреслено переваги розробленої шоколадно-горіхової пасти зі стевією над аналогами, що містять цукор, з точки зору фізіологічних потреб у есенціальних речовинах різних категорій населення. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Кондратюк Н. В. Дослідження та аналіз складу шоколадно-горіхової пасти з поліфункціональними властивостями / Н. В. Кондратюк, І. М. Гаркуша // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 1(10). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_1(10)__6.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |