Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Кондратюк Н. В. 
Дослідження та аналіз складу шоколадно-горіхової пасти з поліфункціональними властивостями / Н. В. Кондратюк, І. М. Гаркуша // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 1(10). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_1%2810%29__6
Досліджено жирно-кислотний та амінокислотний склад білково-жирової композиції, розробленої для виготовлення шоколадно-горіхової пасти з солодким екстрактом з листя стевії. Вивчено харчову, біологічну цінність та показники якості готової продукції. Окреслено переваги розробленої шоколадно-горіхової пасти зі стевією над аналогами, що містять цукор, з точки зору фізіологічних потреб у есенціальних речовинах різних категорій населення.
  Повний текст PDF - 304.467 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Кондратюк Н.
  • Гаркуша І.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Кондратюк Н. В. Дослідження та аналіз складу шоколадно-горіхової пасти з поліфункціональними властивостями / Н. В. Кондратюк, І. М. Гаркуша // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2016. - № 1(10). - С. 36-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2016_1(10)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Кондратюк Наталія Вячеславівна (технічні науки)
  • Гаркуша Ігор Миколайович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського