Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Онищенко В. М. Удосконалення технології зберігання замороженого м’яса птиці / В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6%2810%29__8 Наведено результати наукового обгрунтування і розробки технологічних рішень, що надасть можливість знизити втрати маси, підвищити функціонально-технологічні та споживні властивості м'яса птиці після розморожування. З метою вдосконалення технології зберігання замороженого м'яса птиці запропоновано шприцювання стабілізаційними розчинами, які містять полісахариди кріопротекторної дії, вологоутримувальні агенти, регулятори кислотності та антиоксиданти. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Онищенко В. М. Удосконалення технології зберігання замороженого м’яса птиці / В. М. Онищенко, Н. Г. Гринченко, В. А. Большакова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 37-41. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |