Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Павлюк Р. Ю. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Маціпура, Н. П. Максимова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6%2810%29__5 Мета роботи - розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне "шокове" заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія надає можливість вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) і більш повно використати біологічний потенціал сировини. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Павлюк Р. Ю. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Маціпура, Н. П. Максимова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__5.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |