Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Павлюк Р. Ю. 
Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Маціпура, Н. П. Максимова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6%2810%29__5
Мета роботи - розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре з грибів шампіньйонів, де як інновації використовується кріогенне "шокове" заморожування і низькотемпературне подрібнення. Нова технологія надає можливість вилучити приховані в рослинній сировині форми БАР і біополімерів (білків) і більш повно використати біологічний потенціал сировини.
  Повний текст PDF - 280.081 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Павлюк Р.
  • Погарська В.
  • Маціпура Т.
  • Максимова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Павлюк Р. Ю. Розробка нанотехнології дрібнодисперсного замороженого пюре із грибів шампіньйонів (Agaricus Bisporus) / Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Маціпура, Н. П. Максимова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 24-28. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Павлюк Раїса Юріївна (технічні науки)
  • Погарська Вікторія Вадимівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського