Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Коротаєва Є. О. 
Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6%2810%29__4
Наведено науково-технологічні принципи одержання дозованих олієжирових продуктів зі структурованою їстівною оболонкою та параметри їх виготовлення. Обгрунтування функціонально-технологічних властивостей оболонки капсульованих рослинних олій надає можливість розробляти асортимент заправок у капсульованой формі та розширює межі використання індустріального продукту як напівфабрикату високого ступеня готовності для кулінарних страв у закладах ресторанного господарства.
  Повний текст PDF - 859.091 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Коротаєва Є.
  • Неклеса О.
  • Гринченко О.
  • Пивоваров П.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Коротаєва Є. О. Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__4.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Коротаєва Євгенія Олександрівна (технічні науки)
  • Неклеса Ольга Павлівна (технічні науки)
  • Гринченко Ольга Олексіївна (1962–) (технічні науки)
  • Пивоваров Павло Петрович (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського