Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Коротаєва Є. О. Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6%2810%29__4 Наведено науково-технологічні принципи одержання дозованих олієжирових продуктів зі структурованою їстівною оболонкою та параметри їх виготовлення. Обгрунтування функціонально-технологічних властивостей оболонки капсульованих рослинних олій надає можливість розробляти асортимент заправок у капсульованой формі та розширює межі використання індустріального продукту як напівфабрикату високого ступеня готовності для кулінарних страв у закладах ресторанного господарства. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Коротаєва Є. О. Дослідження функціонально-технологічних властивостей капсульованих рослинних олій / Є. О. Коротаєва, О. П. Неклеса, О. О. Гринченко, П. П. Пивоваров // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - С. 16-23. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__4.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |