Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Самохвалова О. В. 
Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошн / О. В. Самохвалова, Ю. О. Чернікова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6%2810%29__3
Досліджено вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на технологічні властивості пшеничного борошна. Встановлено, що за їх присутності укріплюється клейковина, підвищується пружність, знижується розтяжність, збільшується водопоглинальна здатність і стійкість тіста. Показано зміни властивостей крохмалю за додавання мікробних полісахаридів, зокрема раніше фіксується початок і кінець його клейстеризації, збільшується в'язкість борошняної суспензії.
  Повний текст PDF - 361.211 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Самохвалова О.
  • Чернікова Ю.
  • Олійник С.
  • Касабова К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Самохвалова О. В. Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошн / О. В. Самохвалова, Ю. О. Чернікова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__3.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Самохвалова Ольга Володимирівна (технічні науки)
  • Олійник Світлана Георгіївна (технічні науки)
  • Касабова Катерина Рубенівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського