Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Самохвалова О. В. Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошн / О. В. Самохвалова, Ю. О. Чернікова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6%2810%29__3 Досліджено вплив мікробних полісахаридів ксампану та енпосану на технологічні властивості пшеничного борошна. Встановлено, що за їх присутності укріплюється клейковина, підвищується пружність, знижується розтяжність, збільшується водопоглинальна здатність і стійкість тіста. Показано зміни властивостей крохмалю за додавання мікробних полісахаридів, зокрема раніше фіксується початок і кінець його клейстеризації, збільшується в'язкість борошняної суспензії. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Самохвалова О. В. Вплив мікробних полісахаридів на властивості пшеничного борошн / О. В. Самохвалова, Ю. О. Чернікова, С. Г. Олійник, К. Р. Касабова. // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 6(10). - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_6(10)__3.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |