Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Головко М. П. Дослідження конкурентопридатності соусів емульсійного типу, збагачених на селен / М. П. Головко, В. Г. Применко, Т. М. Головко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__9 Розраховано показники моделей якості соусів емульсійного типу, збагачених на органічні сполуки селену. Доведено доцільність використання дієтичних домішок у технології соусів типу "майонез" з метою їх збагачення засвоюваним селеном. Наведено комплексну оцінку якості нової продукції з емульсійною структурою. Визначено конкурентопридатність, перспективність виробництва та реалізації селен-збагачених емульсійних соусів. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Головко М. П. Дослідження конкурентопридатності соусів емульсійного типу, збагачених на селен / М. П. Головко, В. Г. Применко, Т. М. Головко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__9.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |