Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Головко М. П. 
Дослідження конкурентопридатності соусів емульсійного типу, збагачених на селен / М. П. Головко, В. Г. Применко, Т. М. Головко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__9
Розраховано показники моделей якості соусів емульсійного типу, збагачених на органічні сполуки селену. Доведено доцільність використання дієтичних домішок у технології соусів типу "майонез" з метою їх збагачення засвоюваним селеном. Наведено комплексну оцінку якості нової продукції з емульсійною структурою. Визначено конкурентопридатність, перспективність виробництва та реалізації селен-збагачених емульсійних соусів.
  Повний текст PDF - 786.7 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Головко М.
  • Применко В.
  • Головко Т.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Головко М. П. Дослідження конкурентопридатності соусів емульсійного типу, збагачених на селен / М. П. Головко, В. Г. Применко, Т. М. Головко // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 42-48. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__9.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Головко Микола Павлович (технічні науки)
  • Применко Владислав Геннадійович (технічні науки)
  • Головко Тетяна Миколаївна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського