Притульська Н. В.
Дослідження споживних властивостей драглеподібних харчових продуктів для спортсменів / Н. В. Притульська, Ю. Б. Міклашевська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__5
Досліджено споживні властивості драглеподібних харчових продуктів (ДПХП) для спортсменів. Охарактеризовано сенсорні профілі продуктів, визначено структурно-механічні властивості, вміст вологи та активну кислотність. Встановлено якісний склад вуглеводів, вміст макроелементів і вітамінів, розраховано енергетичну цінність ДПХП для спортсменів.
Цитованість авторів публікації:Притульська Н.Міклашевська Ю.
Бібліографічний опис для цитування:
Притульська Н. В. Дослідження споживних властивостей драглеподібних харчових продуктів для спортсменів / Н. В. Притульська, Ю. Б. Міклашевська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__5.
Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
(cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)Притульська Наталія Володимирівна (технічні науки)Міклашевська Юлія Богданівна (технічні науки)
Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити
"Анкету науковця"
|