Притульська Н. В. 
Дослідження споживних властивостей драглеподібних харчових продуктів для спортсменів / Н. В. Притульська, Ю. Б. Міклашевська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__5
Досліджено споживні властивості драглеподібних харчових продуктів (ДПХП) для спортсменів. Охарактеризовано сенсорні профілі продуктів, визначено структурно-механічні властивості, вміст вологи та активну кислотність. Встановлено якісний склад вуглеводів, вміст макроелементів і вітамінів, розраховано енергетичну цінність ДПХП для спортсменів.
  Повний текст PDF - 351.368 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Притульська Н.
  • Міклашевська Ю.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Притульська Н. В. Дослідження споживних властивостей драглеподібних харчових продуктів для спортсменів / Н. В. Притульська, Ю. Б. Міклашевська // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 21-26. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__5.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Притульська Наталія Володимирівна (технічні науки)
  • Міклашевська Юлія Богданівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського