Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Тюрікова І. С. 
Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха / І. С. Тюрікова, М. І. Пересічний, Н. В. Рогова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__10
Розглянуто можливість використання волоського горіха молочно-воскової стиглості в технології смузі. Обгрунтовано вибір і проведено фізико-хімічні дослідження вихідної сировини та напівфабрикатів на її основі. Підтверджено компонентну сумісність гарбуза, аличі та горіхових домішок. На підставі органолептичних досліджень визначено раціональний склад компонентів для смузі. Розроблено технологію напоїв. Досліджено їх фізико-хімічні та органолептичні показники.
  Повний текст PDF - 297.587 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Тюрікова І.
  • Пересічний М.
  • Рогова Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Тюрікова І. С. Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха / І. С. Тюрікова, М. І. Пересічний, Н. В. Рогова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__10.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Тюрікова Інна Станіславівна (технічні науки)
  • Пересічний Михайло Іванович (технічні науки)
  • Рогова Наталія Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського