Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Тюрікова І. С. Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха / І. С. Тюрікова, М. І. Пересічний, Н. В. Рогова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5%2811%29__10 Розглянуто можливість використання волоського горіха молочно-воскової стиглості в технології смузі. Обгрунтовано вибір і проведено фізико-хімічні дослідження вихідної сировини та напівфабрикатів на її основі. Підтверджено компонентну сумісність гарбуза, аличі та горіхових домішок. На підставі органолептичних досліджень визначено раціональний склад компонентів для смузі. Розроблено технологію напоїв. Досліджено їх фізико-хімічні та органолептичні показники. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Тюрікова І. С. Розроблення технології біологічно цінного смузі з використання волоського горіха / І. С. Тюрікова, М. І. Пересічний, Н. В. Рогова // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 5(11). - С. 49-53. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_5(11)__10.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |