Наукова періодика України | Eastern-European journal of enterprise technologies | ||
Віннікова Л. Г. Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3%2810%29__8 Показано вплив електроактивованої води (ЕАВ) на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини. Встановлено залежність рН, вологозв'язувальної здатності та втрат у процесі термообробки досліджуваних зразків від внесених сумішей фракцій ЕАВ. Показано можливість покращання досліджуваних показників. Відзначено практичне значення використання ЕАВ у виробництві варених ковбас. Описано вплив ЕАВ на органолептичні показники дослідних зразків. Цитованість авторів публікації: Бібліографічний опис для цитування: Віннікова Л. Г. Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__8.Додаткова інформація про автора(ів) публікації: (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці) Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
|
|
Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського |