Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Віннікова Л. Г. 
Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3%2810%29__8
Показано вплив електроактивованої води (ЕАВ) на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини. Встановлено залежність рН, вологозв'язувальної здатності та втрат у процесі термообробки досліджуваних зразків від внесених сумішей фракцій ЕАВ. Показано можливість покращання досліджуваних показників. Відзначено практичне значення використання ЕАВ у виробництві варених ковбас. Описано вплив ЕАВ на органолептичні показники дослідних зразків.
  Повний текст PDF - 453.551 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Віннікова Л.
  • Пронькіна К.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Віннікова Л. Г. Вплив фракцій електроактивованої води на функціонально-технологічні властивості яловичини та свинини / Л. Г. Віннікова, К. В. Пронькіна // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 36-43. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__8.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Віннікова Людмила Григорівна (1943–) (технічні науки)
  • Пронькіна Ксенія Володимирівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського