Наукова періодика України Eastern-European journal of enterprise technologies


Нєміріч О. В. 
Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошків / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, О. С. Ясюченко, Н. В. Дрозд // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3%2810%29__6
Наведено результати дослідження технологічних властивостей порошків з капусти, одержаних за температур 50 і 70 <^>oC, за допомогою методу сушіння зі змішаним теплопідведенням, та порошку зі шпинату та бананів, що одержані низькотемпературним сушінням. Визначено їх дисперсність, регідратаційну, жироутримувальну, емульгувальну здатності. Застосовано загальноприйняті методи досліджень, зокрема метод ІЧ-спектрометрії.
  Повний текст PDF - 985.066 Kb    Зміст випуску     Цитування публікації

Цитованість авторів публікації:
  • Нєміріч О.
  • Петруша О.
  • Ясюченко О.
  • Дрозд Н.

  • Бібліографічний опис для цитування:

    Нєміріч О. В. Дослідження відновлюючої та емульгуючої здатностей овочевих і фруктових порошків / О. В. Нєміріч, О. О. Петруша, О. С. Ясюченко, Н. В. Дрозд // Восточно-Европейский журнал передовых технологий. - 2015. - № 3(10). - С. 26-30. - Режим доступу: http://nbuv.gov.ua/UJRN/Vejpte_2015_3(10)__6.

    Додаткова інформація про автора(ів) публікації:
    (cписок формується автоматично, до списку можуть бути включені персоналії з подібними іменами або однофамільці)
  • Нєміріч Олександра Володимирівна (технічні науки)
  • Петруша Оксана Олександрівна (технічні науки)
  •   Якщо, ви не знайшли інформацію про автора(ів) публікації, маєте бажання виправити або відобразити більш докладну інформацію про науковців України запрошуємо заповнити "Анкету науковця"
     
    Відділ інформаційно-комунікаційних технологій
    Пам`ятка користувача

    Всі права захищені © Національна бібліотека України імені В. І. Вернадського